Over ons

Over ons

Alpi Schilderwerken is een familiebedrijf dat garant staat voor een persoonlijke aanpak. We geven advies op maat, hechten veel belang aan een goede communicatie en zijn uiteraard pas tevreden als onze klanten dat ook zijn.

Alpi Schilderwerken, jouw aanspreekpunt voor kwaliteit

Bij Alpi verkiezen we kwaliteit boven kwantiteit. Particuliere opdrachten, bedrijfspanden of zelfs de restauratie en renovatie van erfgoed, we doen het allemaal met evenveel oog voor detail en afwerking.

  • We werken met een vast team van professionals.
  • We communiceren duidelijk en maken goede afspraken, zowel voor als tijdens elke klus.
  • We leveren elke opdracht binnen de afgesproken termijn op.

Gemotiveerd team

Met twee broers aan het roer en een zestal vaste werknemers vind je bij Alpi Schilderwerken een gemotiveerd team dat perfect op elkaar is ingespeeld. Iedereen doet waar hij goed in is. Zo kunnen we altijd een optimaal resultaat garanderen. Bovendien werken we altijd met dezelfde mensen zodat je als klant een vast aanspreekpunt hebt en niet voortdurend nieuwe gezichten ziet opduiken.

Persoonlijk en professioneel advies

Vanuit onze ervaring geven we graag persoonlijk advies voor zowel binnen- als buitenschilderwerken. Twijfel je over je kleurkeuze of wil je graag nog wat extra raad? Dan laten we graag een specialist van onze verffabrikant gratis ter plaatse komen om je professioneel advies te geven. Zo ben je altijd zeker van een mooie afwerking.

Professionele schilderwerken

Wil je schilderwerken laten uitvoeren in de regio Antwerpen, Limburg of Vlaams-Brabant? Wij maken vrijblijvend een gratis offerte op.

Contacteer ons